در حال بارگذاری ...
یکشنبه 26 اسفند 1403

بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی آموزشکده ملی مهارت شهریار از کارخانه فرآورده های غذایی سمیه

بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی از کارخانه فرآورده های غذایی سمیه در تاریخ 4 آذرماه 1403 برگزار شد. در این بازدید دانشجویان با اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و نحوه استقرار دستگاه ها و تجهیزات لازم و همچنین نحوه فرآوری محصولات و… آشنا شدند. همچنین از آزمایشگاه های کنترل کیفیت کارخانه بازدید و کارشناسان نیز در رابطه با آزمایش های مربوطه به محصول، توضیحاتی را ارائه دادند.


کارخانه شرکت فرآورده‌های غذایی سمیه از سال 1363 با تولید آبلیمو و کشک مایع پاستوریزه تاسیس شد. اکنون پس از گذشت حدود چهار دهه از آن تاریخ، ده‌ها محصول متنوع از قبیل کشک سنتی، آبلیمو، انواع ترشیجات، شوریجات، رب انار، گوجه فرنگی، انواع مربا، شربت سکنجبین، کنسرو خوراک‌ها، آبغوره، سرکه و رشته آش را در سبد تولید خود دارد.